Παιδια ειλικρινά τώρα πως σας φαίνεται το τραγούδι που θα στείλουμε στην Eurovision; Πιστεύετε ότι θα νικήσει;

Παρακαλώ να είστε ειλιρινείς. Εμένα μου φαίνεται λίγο σκυλάδικο αλλά καλύτερο από άλλα που έχουμε στέιλει και ειναι νομίζω λίγο πολύ στο στυλάκι της Καλομοίρας. Πείτε μου τη γνώμη σας.
 sideshowbobbart posted più di un anno fa
next question »

Greece Risposte

marthatsal said:
Sorry για την "κακία" που θα ακολουθησει αλλά πρέπει να είμαι ειληκρινής. Το θεωρώ ότι χειρότερο και φτηνιάρικο ακούστηκε τα τελευταία 5 χρόνια σε Ελληνικό τελικο. Ο στίχος ειναι γελοίος, δίχως νόημα, ανούσιες λέξεις στην σειρα που κανένας δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να παρακολουθήσει, η μουσική είανι μια πολύ κατώτερη εκδοχή της Ελληνικής μουσικής και η Ελευθερια πολυ ομορφη κοπελα με ωραια φωνή που χαραμιεται με ένα παντελώς ανοητο τραγουδι που δεν θα πεισει κανένα. Δεν υπάρχει πιθανοτητα, ουτε μία στο εκατομυριο να βγει πρώτο. Ασε που να μας λειπει κι ολας...δεν είμαστε για εξοδα!
select as best answer
posted più di un anno fa 
kiba16 said:
ναι οντος ειναι σκυλαδικο και sory που θα βρισω αλα εκτος απο σκιλαδικο ειναι και μαλακια. Εξαλου ολο αυτο με την Eurovision μου θενετε λιγο στιμενο. Και κατι ακομι δεν ηταν ολα τα τραγουδια χαλια που εχουμε στιλει , ενα ηταν καλο το My numper 1 της Παπαριζου (κατα τη γνομη μου δεν ξερω για εσας )
select as best answer
posted più di un anno fa 
*
Και ρε παιδια ας το παραδεχτουμε η Ελληνικη μουσικη εχει παρει την κατο βολτα, σπανιος να βγει ενα ορεο τραγουδι
kiba16 posted più di un anno fa
next question »