HaleyDewit Club
unisciti
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
video
lea michele
run to te
places
video
lee & cindy c
bert verbeke
Film
belgium
video
live
lakini's succo, succo di frutta
Musica video
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
De pasgetrouwde Kelly Clarkson wordt voor de eerste keer mama. De zangeres stapte vorige maand in het huwelijksbootje met Brandon Blackstock en maakte er nooit een geheim furgone, van dat ze een gezin wil stichten. Gisteren kondigde Clarkson het spannende nieuws aan op Twitter: "Ik ben zwanger!!! Brandon en ik zijn zo enthousiast! Beste vroege kerstcadeau ooit!" Vorige week nog wakkerde Clarkson de geruchten over een zwangerschap aan tijdens haar verschijning in 'The Late Show' met ghiandaia, jay Leno in Amerika, toen de gastheer haar vroeg naar haar kinderwens. De ster antwoordde "oefening baart kunst" en voegde er nog aan toe dat zij en haar nieuwe echtgenoot "het doen als konijnen." Vorige maand onthulde de winnares furgone, van American Idol dat het haar kerstwens voor 2013 was om voor de kerstvakantie zwanger te zijn. Ze is al stiefmoeder furgone, van de twee kinderen furgone, van haar man uit een vorige relatie. (Belga / Belga)
added by HaleyDewit
video
Taylor Swift
style
Musica video
added by HaleyDewit
added by flowerdrop
Waarschuwing: als je Zinloos GeweldiG nog niet gezien hebt, en je wilt verrast worden, is het verstandig dit niet te lezen, want er staan heel wat details in.

Mijn excuses voor eventuele spelling en/of grammaticafouten.


Intro:

Zinloos GeweldiG. Geef toe, de titel alleen al spreekt aan. Lieven Scheire komt als eerste het podium op en begroet het publiek op een ietwat kinderlijke manier, wat meteen voor een gelaten sfeer zorgt. De oorsprong furgone, van de naam Neveneffecten is weliswaar op het internet te vinden, maar het klinkt allemaal veel interessanter, als het uit Lievens mond komt. Ook omdat je op...
continue reading...
added by HaleyDewit
Source: Google
added by GDragon612
added by GDragon612
video
xander de rycke
houdt het voor bekeken
buurtkampioenen
video
backstreet boys
just want te to know
Musica video
added by flowerdrop
Source: edited da flowerdrop
video
The Vampire Diaries
Damon Salvatore
Elena Gilbert
delena
added by GirlySpunk
video
maître gims
est-ce que tu m'aimes
lyrics
added by flowerdrop
Source: edited da flowerdrop